ادامه عزل و نصب‌های مغایر با دستور رئیس جمهور در فرمانداری بانه/انتظار از دستگاه‌های نظارتی با توجه به بی‌عملی قابل انتظار نماینده سقز و بانه در مجلس + سند
در بانه چه خبر است؟! استاندار کردستان، جوانک نالایق نورچشمی را از پاسخ‌گویی فراری می‌دهد؛ تمشیت امور فرمانداری را به معاون سیاسی می‌سپارند، معاون عمرانی را برکنار و بخشدار را با حفظ سمت جانشین می‌کنند! «شهر من روح بهارانت کو»؟!
یکم) 27 مرداد 1403؛ خبر انتصاب یک سرپرست دسته چندم در یکی از دفاتر شهرداری تهران را برخی رسانه‌چی‌های معلوم‌الحال کردستان به خورد مردم دادند؛ بی آنکه از دلایل ترک پست کلمه‌ای بنویسند یا لااقل سؤالی بپرسند؛ این آفات حوزه رسانه نباید بگویند مهم برای مردم کردستان نشستن جوانکی در یکی از دفاتر شهرداری تهران است یا رها شدن امور در شهرستان حساس و مرزی بانه؟ درست است که بود و نبود شهردار اسبق فرون‌آباد در فرمانداری تفاوتی نداشت ولی امضاء که می‌توانست بکند تا گردش امور دچار اختلال نشود، نمی‌توانست؟!
 
دوم) 28 مرداد 1403؛ مهدی رمضانی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان در ابلاغی خطاب به علی‌اصغر قنبری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری بانه، تمشیت امور مربوط به آن فرمانداری را به فرد مذکور محول می‌کند؛ «رمضانی» تاکنون توضیحی نداده اصولاً چرا باید در آستانه استقرار دولت چهاردهم در کردستان به فرماندار یک شهرستان اجازه داده شود که پستش را ترک کند؟ تلخند دستور مسئله‌دار معاون امنیتی استاندار کردستان آنجاست که از عبارات «جدیت» و «دقت مضاعف» استفاده کرده است! به کار بردن این واژه‌ها برای معاونی که دو خط پیامش را هم سرقت ادبی می‌کند، بیشتر به شوخی شباهت دارد.
 
سوم) یک شهریور 1403؛ «اسماعیل زارعی‌کوشا»، استاندار کردستان، در ابلاغی «جعفر عبدالله‌پور» را با حفظ سمت، به عنوان سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی فرمانداری بانه منصوب می‌کند! هنوز جایی اعلام نشده، استانداری که مشغول گذراندن شب و روز تا موعد عزل است با چه هدفی این انتصاب را انجام داده و به دنبال چیست؛ احیاناً چه اموری در دقیقه نود و برای چه کس یا کسانی در دست انجام است که باید با این ابلاغ‌های مغایر با دستور صریح رئیس جمهور، محقق شود؟ در باب این جابجایی‌های مدیریتی در فرمانداری بانه، سؤالات مردمی که در انتخابات به «زارعی‌کوشا» و «رمضانی» با صدای رسا «نه» گفته‌اند را چه کسی باید پاسخ بدهد؟ در فرمانداری بانه چه خبر است؟ خدای ناکرده آثار کاری که قرار نیست پاک شود؟! مردم می‌خواهند بدانند یک کارمند مأمور به خدمت از اداره کل منابع طبیعی چه توانایی‌هایی دارد که هم می‌تواند بخشدار نمشیر باشد هم سرپرست معاونت عمرانی فرمانداری بانه؟ بهتر نبود از این همه توان! برای مهار آتش‌سوزی‌ها در عرصه‌های طبیعی کردستان بهره ببرید؟
 
اگرچه جابجایی‌های نیروی انسانی در کردستان علی‌رغم بخشنامه مخبر و نیز دستور صریح شخص ریاست محترم جمهور محدود به فرمانداری بانه نیست و اخباری تأیید نشده درباره جابجایی مدیرکل حراست استانداری و تعیین سرپرست برای آن اداره کل هم به گوش می‌رسد اما ظاهراً قرار نیست کسی یا جایی مانع این اقدامات مخرب «اسماعیل زارعی‌کوشا» شود؛ عرض کرده بودیم پایان کار «احسان درویشی» در بانه، آغاز یک دومینوی فرار مدیریتی بدون پاسخ‌گویی در کردستان است.
 
ستاد انتخاباتی دکتر پزشکیان در کردستان چرا به این هزینه‌تراشی‌ها برای دولت چهاردهم اعتراض نمی‌کند؟ این اقدامات حرمت‌شکنانه اهانت به رأی هشتاد درصدی مردم کردستان به پزشکیان است، نیست؟! نگویید منتظر اقدام نماینده مردم سقز و بانه در مجلس هستید! رهایش کنید نمی‌تواند! «محسن بیگلری» نه می‌تواند کاری بکند و نه حتی کلامی بر زبان بیاورد؛ حتی نمی‌تواند دلیل ناتوانی‌اش در موضع‌گیری علیه اقدامات غیرقانونی «اسماعیل زارعی‌کوشا» و «احسان درویشی» را هم برای کسی توضیح دهد!
 
می‌ماند یک موضوع؛ گویا به دستور یکی از مقامات ارشد دولت چهاردهم، حکم عزل 3 مقام وزارت جهاد کشاورزی که توسط وزیر سابق صادر شده بود در 28 مردادماه امسال لغو شد و آنها به سر کار خود برگشتند؛ استدلال هم این بود که اقدام انجام شده خلاف دستور مقامات دولت چهاردهم مبنی بر توقف هر گونه عزل و نصب بوده است؛ پیشتر هم سازمان بازرسی کل کشور به موضوع انتصابات دقیقه نودی در شرکت فرودگاه‌های کشور ورود کرده و درباره اقدامات غیرقانونی انجام شده هشدار قانونی داده بود.
 
با لحاظ انفعال نمایندگان مردم کردستان در مجلس در برابر جابجایی‌های غیرقانونی انجام شده توسط استاندار دولت سیزدهم در کردستان و صدالبته سکوت مسئله‌دار نماینده شهرستان‌های سقز و بانه که رئیس دوره‌ای مجمع نمایندگان هم هست، انتظار از دستگاه‌های نظارتی ورود به موضوع و انجام اقدامات قانونی برای توقف این روند تا زمان انتصاب و معرفی استاندار دولت چهاردهم در کردستان است؛ متولیان امر به این انتظار به‌‌حق وقعی می‌نهند یا نه، موضوع دیگری است!
 
فرید کریمی 

کد مطلب : 733
https://pezhvakkurdestan.ir/vdcgrw9u4ak9w.pra.html
نام شما
آدرس ايميل شما

نظرات شما
۶
نظر
منتشر شده : ۴
در صف انتظار : ۰
غیر قابل انتشار : ۲
 
یک دوست
چند ماه پیش همین جوانک نالایق و استاندار کردستان برای پست معاونت ... بانه دنبال انتصاب دارا سیدعباسی بودند.
خبر این تصمیم نابجا همه را شوکه کرده بود، یک مجری صدا و سیما مگر چه دانش و تجربه ای دارد که معاون ... شود؟
نیروهای استانداری هنوز عملکرد ... سیدعباسی را در روابط عمومی استانداری فراموش نکرده اند، تمام کارشناسان و نیروهایی که سالها در روابط عمومی کار کرده بودند را فراری دادند، الان هم که طبق معمول برای مدیریت روابط عمومی استانداری یک قروه ای را از صداوسیما آورده اند و برای جبران جای خالی نیروهایی که فراری دادند مجبور شده اند با یک عکاس و دو نفر خبرنگار خارج از مجموعه ... کنند.
یک دوست
اصلا انگار آقای زارعی کوشا برای انتصابات از یک فرمول مشخص پیروی می کند،
به لیست زیر توجه فرمایید:
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار
مدیرکل حوزه استاندار
مدیرکل اتباع و مهاجرین خارجی
مدیرکل امنیتی و انتظامی
مدیرکل روابط عمومی
۹ فرماندار (از ۱۰ فرماندار)
چندین معاون عمرانی و معاون سیاسی فرماندار
و چندین بخشدار
همگی در زمان زارعی کوشا منصوب شده اند و جالب اینجاست هیچکدام نیروی وزارت کشور نیستند.
درحالی که برای تمام این پست ها در داخل مجموعه استانداری کردستان نیروهایی به مراتب بهتر و با سوابق مدیریتی و کارشناسی مرتبط سراغ داشتند.
این اقدامات تنها یک معنی دارد که آن هم دهن کجی و بی احترامی به کارشناسان و نیروهای استانداری کردستان است و نتیجه آن هم وضعیت فلاکت‌بار موجود است.
کارشناس
نگران نباش دوست من ، ما هم خوب تو کاسه اش کذاشتیم ..‌
قلی
ارزیابی امسال استانداری و فرمانداری ها جواب بدنه کارشناسی به استاندار ... خواهد بود...