«خیلی بد حرف زده است» تنها واکنش «علیاکبر ورمقانی» به اظهارات سخیف فرماندار قروه خطاب به یک خبرنگار بود! استاندار کردستان که غایب است، رگ گردن نماینده قروه و دهگلان هم که به اقتضا متورم میشود، با سکوت رسواگر خرابه مطبوعات کردستان چه کنیم؟
اوایل دیماه سال گذشته بود که خبر انتصاب «علیاکبر ورمقانی» در پست کلیدی معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کردستان رسانهای شد؛ به باور این قلم، مدیرکل اسبق آب و فاضلاب روستایی کردستان هیچگاه در رؤیا هم به چنین جایگاهی نیاندیشیده بود اما اگر جنبه فنی و تخصصی مشاوره را در انتصابهای کردستان فراموش نکنیم، بیمفهوم شدن غیرممکن، عملاً ممکن است!
درباره پیدا و پنهان عملکرد «علیاکبر ورمقانی» در چند ماه اخیر سخن فراوان است و به اقتضا خواهیم نوشت؛ بهانه تقریر این سطور اما واکنش حیرتآور او به فایل صوتی منتشر شده از مکالمه خبرنگار «تسنیم» با فرماندار قروه است؛ «خیلی بد حرف زده است»! همین؟
از کرامات شیخ ما چه عجب
پنجه را باز کرد و گفت وجب
گناه خبرنگار این بوده که در باب لزوم ساماندهی نقاط حادثهخیز یک محدوده مطالبه کرده است، اگر چیزی غیر از این بوده شفافسازی کنید؛ مردم به پاسخگو نبودن کاربدستان عادت کردهاند، اهانت دیگر چه باب گشوده نامبارکی است؟
فرماندار زشتگو توصیه به وجدان کرده، خندهدار است! دولت چهاردهم باید وجدان میداشت که نداشت وگرنه ۷ ماه پس از انتصاب استاندارش هنوز ۳ فرماندار دولت سابق عهدهدار مسئولیت نبودند؛ «چرت و پرت»گویی الفاظی برازنده دولت اشتباهی وفاق است نه خبرنگار مطالبهگر؛ «بیجا» و «غلط»، ادامه حتی یک دقیقه فرمانداری فرد هتاک است نه پیگیری خواسته مردمی که روزانه به دلیل حوادث جادهای با مرگ جانکاه عزیزانشان مواجه میشوند.
«علیاکبر ورمقانی» به جای هماهنگی بلادرنگ با استاندار و عزل فرماندار اهانت کننده، وعده «تذکر» داده است؛ غیرقابل انتظار هم نبود؛ «علیاکبر ورمقانی» و معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کردستان؟!
اداره معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری شجاعت میخواهد و واکنش قاطع به مسائل حوزه مأموریت؛ اینها را «علیاکبر ورمقانی» اگر داشت هرگز شاهد فجایعی چون اهانت و کشاندن صاحبان قلم به دادسرا توسط همکاران او نبودیم.
تو برزیگری بیلت آید به کار
تو را با نبرد دلیران چه کار؟
راستی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان از کیفیت شکایت همکارش در بانه از «رامین فرجی» چیزی میداند؟ آن «توانخواه فعال رسانهای» نجیب در «آرمرده» را میگویم؛ میدانید به چه جرمی گرفتار راهروهای عدلیه شده است؟ به جرم بیکفایت خواندن یک بخشدار! بخشدار شاکی آیا سلسله مراتب اعلامی دولت چهاردهم در راستای طرح شکایت از اصحاب رسانه را رعایت کرده است؟ چرا دولت شکایت ارائه شده با سربرگ بخشداری را پس نمیگیرد؟ من هم میدانم «رامین فرجی» اشتباه کرده است! بیکفایت رئیس دولت چهاردهم است؛ بیکفایت استاندار دولت چهاردهم در کردستان است؛ بیکفایت معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان است؛ او باید اینها را میگفت؛ یادآوری نکردم که نالایقی ترحم به خرج دهد؛ «رامین فرجی» و امثال او به حمایت چون شمایی نیازی ندارند.
گر ضعیفی در زمین خواهد امان
غلغل افتد در سپاه آسمان
شکایت یک حق شهروندی و رفتاری مدنی است اما محتوای شکایت چه باشد مهم است؛ دستگاه عدلیه انشاءالله با عدل و انصاف به شکایت از «رامین فرجی» رسیدگی و حکم نهایی را صادر میکند ولی ماجرا تمام نمیشود؛ واکاوی متن شکایت و بررسی موشکافانه عملکرد بخشدار شاکی، شروع یک ماجرای تازه است.
راستی؛ نمایندگان «سقز و بانه» و «قروه و دهگلان» چیزی درباره این وقایع تلخ نشنیدهاند؟ این اتفاقات اگر در جایی دیگر از این کشور روی میداد، نمایندگان مردم همینطور زبان در کام میگرفتند؟ رگهای گردن «محمدرسول شیخیزاده» که به اقتضا ورم میکند چرا در فقره اهانت فرماندار قروه پژمردهاند؟ کجاست ادعاهای «محسن بیگلری»؟ چرا این نماینده درباره کفایت و یا عدمکفایت بخشدار مخلوع اظهار نظر نمیکند؟ تریبونی که در دست اوست اگر امروز به کار نیاید به درد چه زمانی میخورد؟
میماند یک نکته؛ خرابه مطبوعات کردستان چندین سال است که با رئیس فعلی و حلقه چند نفره نزدیکانش مصلحت را در آن دیده که از کنار همه مسائل به غیر از آنچه به خودیها مربوط است بی سر و صدا عبور کند؛ از نقض آشکار قانون مطبوعات و ممانعت از دسترسی رسانه به اخبار و اطلاعات توسط روابط عمومی استانداری کردستان و هتاکی به خبرنگار منتقد توسط اوباش افسار و قلاده بریده مجازی در زمان دولت سابق تا شکایت بیاساس و اهانت به خبرنگار در این دولت؛ این رویکرد قابل ادامه دادن نیست؛ بالاترین مصلحت در مقطع زمانی فعلی استعفای رئیس به اصطلاح خانه مطبوعات کردستان است؛ این یک توصیه دوستانه به کسانی است که به وعده عدم حضور مجدد در ترکیب هیئت رئیسه خانه وفا نکردند؛ به این توصیه از سر دلسوزی اگر عمل نشود به اجبار زبان دیگری خواهیم گشود.
جناب کریمی از این ۶ نماینده مجلس نباید انتظار داشته باشی
همین ۶ نماینده خودشون توسط ... قبل منصوب شدن حالا میخواهید جلوی این ظلم ها رو بگیرن
متاسفانه هم جناب استاندار هم پست فرماندار سنندج و هم پست معاونت سیاسی استانداری رو به افرادی داده که هیچ رزومه یا شجاعیت ندارن فقط با فشار لابی گری منصوب شدن
و تنها منافع شون براشون اولویت داره نه کردستان نه و مردم
هزار تا ظلم فساد دیگه هم رخ بده این افراد سکوت میکنن چشمشون رو میبندن
جناب آقای کریمی عزیز
اولین وظیفه ی هر استانداری، صیانت از حقوق و اموال مجموعه وزارت کشور است، عملکرد استاندار محترم در این زمینه، واقعاً سوال برانگیز است.
خودروهای معاونین سابق به کجا رسید؟
آقای رشیدیپور اموالی که در اختیار داشتند را عودت دادهاند ؟
از اموال مفقوده! روابط عمومی خبر دارید؟
خودرو فرمانداری یکی از شهرستان ها، به خودروی شخصی همسر فرماندار تبدیل شده است، حراست هم نمی تواند بگوید خبر ندارم، این مورد را شخصاً به حراست استانداری اطلاع دادهام.
این اتفاق در هر استان دیگری می افتاد قطعاً فرماندار برکنار می شد اون هم فرمانداری که منصوب دولت سابق باشد
نه دولتی ها و نه نمایندگان موافق گردش آزاد اطلاعات نیستند که اگر بودند واکنشی درخور نشان میدادند
فکر نمیکردم خانه مطبوعات هم در این باره سکوت کرده باشد