در شرایطی که رئیسجمهور، عدالت را مبنای عمل دولت سیزدهم در ایجاد تحول در نظام بانکی عنوان کرده، آقازاده دولت بنفش در کردستان مشغول دریافت تسهیلات میلیاردی از بانک دولتی برای سومین طرح خود است!
متأسفانه پایههای اقتصاد ایران بسیار ضعیف و در مواردی ویران شده است. این موضوع بر فرهنگ عمومی هم عمیقاً اثر گذاشته و به موضوعی برای رقابتهای گمراه کننده و ناسالم باندهای سیاسی تبدیل شده است.
دستورهای متعدد ابراهیم رئیسی خطاب به سازمانها و نهادها با تاکید بر لزوم از میان رفتن مشکلات، آنهم بدون ارائه راهکار و سنجشهای علمی و کارشناسانه، عنقریب است که فضایی شعارگونه بر دولت حاکم کند.
اخبار برخی رسانهها را که بخوانید وضعیت مملکت را طوری گل و بلبل نشان میدهند که گویی مردم در کشور یا حتی سیاره دیگری زندگی میکنند و دولتمردان و حامیانشان نیز در کشور یا سیارهای دیگر.
محاسبات انجام شده به استناد نرخ بیکاری و تورم اعلامی مراجع ذیصلاح میگوید رقم شاخص فلاکت کردستان در سال گذشته، 57.8 درصد بوده و تنها یک استان کشور در این شاخص وضعیتی بدتر از کردستان داشته است.
استاندار کردستان در حمایت از مدیران منصوبش، با بیان جملاتی تکراری این بار از انتصاب رئیس جهاد کشاورزی دفاع کرده است؛ اظهارات جناب «زراعیکوشا» اگرچه مسموع اما پذیرش آن به دلیل نحافت استدلال، معسور است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان گفت: رسانه را کمککار حاکمیت و معین مدیریت میدانیم و از رسانهها میخواهیم به ما کمک کنند تا بتوانیم هرچه بیشتر و بهتر به مردم این دیار خدمت کنیم.
فرمانداریهای 5 شهرستان کردستان هنوز تعیین تکلیف نشدهاند؛ از آنجا که یکی از دلایل امر، میتواند دخالت نمایندگان در کار دولت باشد لازم است موضوع توسط مراجع ذیصلاح بررسی و نتیجه در احراز صلاحیتها لحاظ شود.
پژواک کردستان، بهمنماه 1400، پروانه فعالیت خود را از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت کرد؛ بنا داریم با توکل به خداوند متعال، لحاظ استانداردهای حرفهای و تکیه بر اصول اخلاقی در مسیر اطلاعرسانی قدم برداریم.
یکی از مباحثی که در دولتهای مختلف بر آن تاکید شده برخورد با زمینههای بروز فساد و مفسدان اقتصادی است اما این وعده نه به سرانجام رسید و نه به نتیجهای منجر شد که نشان از عزم دولتها برای ریشهکن کردن فساد باشد.
دومین سالگرد درگذشت دکتر فریبرز رییسدانا که به تعبیر دکتر ناصر فکوهی «اقتصاددانِ فرودستان» بود، بهانهای است تا بگوییم با توجه به تحولات داخلی و خارجی چقدر جای او خالی است.
خروجی قابل عرض نهمین شورای اشتغال کردستان، وعدههایی با چاشنی «باید»گویی بود؛ درد مبتلابه این جلسات در دولت سابق، نوع پرسشگری استاندار درباره مشکلات بود، مرضی که درمانش، طرح پرسشهای «چگونه محور» است.