«اسماعیل زارعیکوشا» سال مهار تورم را با تورم 46.5 درصدی و در حالی که تنها یک استان وضعیتی بدتر از کردستان داشت تمام کرد؛ او با وجود این کارنامه تباه خطابه داشته، لابد به دلگرمی منتخبان مجلس که با او بیعت کردهاند!
رهبر انقلاب سال 1402 را سال «مهار تورم، رشد تولید» نامگذاری کرد؛ مرکز آمار ایران، اول فرودینماه 1403 کارنامه استانها را در شاخص قیمت مصرف کننده منتشر کرد و مشخص شد که کردستان در تورم سالانه با نرخ 46.5 درصد پس از یزد، بدترین وضعیت را در بین استانهای کشور دارد؛ تورم سالانه کردستان در اسفندماه 5.8 درصد بالاتر از میانگین کشور بود.
46.5 درصد و 5.8 درصد اعداد ریاضی هستند؛ حالا اگر همه پاچهگیران سایبری عالم هم پای راقم این سطور را گاز بگیرند، این اعداد یک دهم اعشار بالا و پایین نمیشوند! اصلاً برای مثال، تاکنون کسی شنیده در جایی از عالم اعداد ریاضی با لگد «یابو» بالا و پایین شوند؟ با فحاشی به منتقد آن هم زیر لحاف چه؟ میشود؟ نه، نمیشود! این اعداد تا قیامت وبال گردن عامل ثبت شدنشان هستند و با هیچ ترفندی پاک نخواهند شد.
اعداد مذکور تنها بخش کوچکی از سوءمدیریت نخستین استاندار دولت سیزدهم در کردستان را نمایش میدهند با این حال او امروز برخی یارانش را دور خودش جمع کرده و به بهانه شعار سال دست به خطابه اقتصادی زده است! کسی باید از او میخواست که نخست درباره میزان تحقق شعار سال قبل گزارش بدهد و سپس دست به موعظه بزند.
اما بعد؛ استانداری با کارنامه اقتصادی تباه که مراجع صاحب صلاحیت هر از گاهی برگی از آن را منتشر میکنند و نیز با مخاطبانی که هر روز سوءمدیریت اقتصادی را در بازار شهرها و روستاهای کردستان با پوست و گوشت و استخوان خود لمس میکنند، چطور هنوز به خود اجازه میدهد از تحقق شعار سال سخن بگوید؟ طرح چند پرسش درباره ماوقع جلسهای که خود «زارعیکوشا» درباره محتوایش گفته «عمده حرفهای امروز تکراری بود» شاید بتواند اندکی موضوع را روشنتر کند.
استاندار در جلسه مذکور گفته «برای تحقق برنامههای دولت و شعار سال نیاز به مدیران چابک داریم و در حوزههایی که احساس کنیم، مدیران جدید انتخاب خواهیم کرد کما اینکه تاکنون نیز این روند حاکم بوده است. ارزیابی ما کارکردی بوده و توجهی به حاشیهسازی و جوسازی نداریم»؛ مدیر دست راست «کوشا» در جلسه «سیدکمال حسینی»، مدیر منصوب دولت سابق است؛ جناب استاندار کمی از چابکیهای این نورچشمی برای ما هم بگوید؛ البته اگر زحمت نیست! ایضاً ارزیابیهای کارکردیاش از مافوق این مدیر یعنی «علی نوری»، سومین سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کردستان در دولت سیزدهم را، برای نمونه، رسانهای کند؛ اگر از نظر او مردم حق دارند بدانند!
«زارعیکوشا» که در جلسه امروز نتوانسته شور و شعف خود از نتایج انتخابات را پنهان کند همچنین گفته «نمایندگانی که دورههای متعدد نماینده بودند رأی نیاوردند، برخی افراد نماینده نیز که پوزیشن سیاسی هم به خود گرفته بودند، را دیدیم»؛ از «کوشا» که در همین جلسه عنوان کرده «باید با مردم صداقت داشته باشیم تا ما را بپذیرند» انتظار داریم صادقانه برای افکار عمومی توضیح دهد غیر از انتخاب مجدد «محسن فتحی» و «علیرضا زندیان» و نیز انتخاب «محسن بیگلری» از کدام انتخاب دیگر مردم در کردستان، چنین به وجد آمده است؟ و آیا جنابش مطمئن است که حمایت همین سه نفر برای بقای او در صندلی استانداری کردستان کفایت میکند؟
استاندار کردستان در بخش پایانی سخنانش هم گفته «مدیران اگر به این عادت کردهاند که اصحاب رسانه تنها از ما تعریف کنند، خوب نیست، باید تمرین کنیم و آستانه تحمل خود را بالا ببریم»؛ درست مثل خودش که تمرین کرده و آستانه تحملش بالاست! درست مثل خودش که عادت ندارد تنها از او تعریف کنند! ولی صد حیف که زخم حقد و کینه او نسبت به تنها منتقدش هر روز جایی سر باز میکند...
تکمله؛ «زارعیکوشا» چند روز قبل در پاسخ به یک سؤال تسنیم درباره فحاشی به منتقدان او گفته بود «ممکن است صفحهای به طرفداری و حمایت از ما مشغول فعالیت است و زحمت میکشند، اما ادمینش را نمیشناسم!» او بلافاصله در یک گاف آشکار عنوان کرده بود «در صفحاتی که ربطی به بنده ندارد اما منسوب هم بوده، اگر مطلبی منتشر شده، سریعاً ورود کردم و موارد حذف شده است»؛ ادمین را نمیشناسد ولی ورود میکند و موارد را حذف میکند! ما با چنین استانداری طرف هستیم! «قَالَ رَبِّ نَجِّنِي مِنَ الْقَوْمِ الظَّالِمِينَ».