اگر جای استاندار کردستان بودم به چه کسی رأی می‌دادم؟!
فردا روز انتخابات مجلس دوازدهم است؛ چون موافقت بین‌مان به مفارقت انجامیده، نمی‌دانم استاندار کردستان در کدام حوزه رأی می‌دهد و با وجودی که می‌دانم گوش شنوا هم ندارد برای جنابش چند توصیه دارم!
«اسماعیل زارعی‌کوشا» آذر 1400 استاندار کردستان شد و چند ماه اول دوره مسئولیت‌ را به روال همه مسئولان در دوره ماه عسل به گفتن سخنان زیبا و وعده‌های دلپذیر سپری کرد، او کم‌کم فراموش کرد در استانی که درآمد سرانه مردمش طبق آمارهای رسمی نصف میانگین کشور اعلام شده، وظیفه اصلی‌اش چیست؛ او بی‌آنکه متوجه باشد فرصت اصلاح امور را یکی پس از دیگری از دست داد؛ اکنون او دیگر نمی‌تواند به 28 ماه قبل باز گردد، بازی کردن با لغات با هدف عوض کردن رنگ قضایای حقیقی هم دیگر دردی از او درمان نمی‌کند.
 
نمی‌دانم چند درصد به ستوه آمدگان از این استاندار و آنچه در کردستان به بار آورده، فردا به پای صندوق رأی می‌آیند ولی اطمینان دارم که جناب زارعی‌کوشا یکی از رأی‌دهندگان انتخابات فرداست؛ معلوم نیست در کدام حوزه، رأی خواهد داد، من اگر جای جناب‌شان بودم در هر کدام از 5 حوزه انتخابیه به افراد مشخصی که در ادامه اشاره خواهم کرد رأی می‌دادم تا باقی اوقات مانده از دوره استانداری در کردستان را با آسودگی از آزار نماینده‌ای چون «سیدمهدی فرشادان» سپری کنم.
 
اگر من جای اسماعیل زارعی‌کوشا بودم در حوزه انتخابیه سنندج، دیواندره و کامیاران به «محسن فتحی» و «سالار مرادی»، در حوزه انتخابیه سقز و بانه به «بهزاد رحیمی»، در حوزه انتخابیه بیجار به «علیرضا زندیان»، در حوزه انتخابیه قروه و دهگلان به «پرویز اوسطی» و در حوزه انتخابیه مریوان و سروآباد به «شیوا قاسمی‌پور» رأی می‌دادم؛ از این گزینه‌ها بهتر هم مگر می‌توان پیدا کرد؟
 
پنج گزینه که معرف حضور جناب استاندار هستند؛ کدام یک از آنها در این دو سال و چند ماه از استانداری «زارعی‌کوشا» از وزیر کشور بابت عملکرد خسارت‌بار او طرح سؤال کرده‌اند؟ طرح سؤال پیش‌کش، کدام یک به وزیر بابت عملکرد استاندار کردستان تذکر داده‌اند؟ اگر کاری انجام شده بگویید تا گزینه را عوض کنیم! از بابت «سالار مرادی» هم خیال جناب استاندار کاملاً راحت باشد؛ نماینده محترم ادوار را می‌گویم که به گمانم برای نخستین بار در تاریخ ایران زمین یک دوره تحت پرچم اطلاح‌طلبان به میدان آمده و شکست خورده و این بار آمده تا بختش را با اصولگرایان بیازماید.
 
می‌ماند دو نکته؛ اول؛ بعد از انتخابات مجلس، سیاسیون بلافاصله چشم به انتخابات آینده ریاست جمهوری دارند؛ دولت، هرگز بر سر رأی رئیسی در انتخابات دو سال بعد آن هم در استانی مانند کردستان قمار نخواهد کرد؛ ریزش رأی رئیس جمهور فعلی در انتخابات آینده با ماندن «زارعی‌کوشا» در قدرت حتمی خواهد بود و این هرگز مطلوب دولت نیست. 
 
اما نکته دوم؛ «محسن فتحی» در دو سال گذشته شاخص‌ترین چهره نمایندگان کردستان در همراهی با «اسماعیل زارعی‌کوشا» بوده است؛ غیر از این است؟ نظر برخی شاید آن باشد که این روند با انتخاب احتمالی «فتحی» ادامه داشته باشد؛ اما این قلم نظر دیگری دارد؛ «محسن فتحی» آن‌قدر سیاس و باهوش هست که بداند تاریخ مصرف «زارعی‌کوشا» برای او تمام شده است! «فتحی» اگر در انتخابات فردا پیروز شود تنها برای استانداری هزینه خواهد کرد که در انتخابات چهار سال آینده مجلس در مسند قدرت باشد و آن استاندار هرکس باشد قطعاً «اسماعیل زارعی‌کوشا» نخواهد بود!
 
با این اوصاف؛ نتیجه انتخابات فردای مجلس هرچه که باشد برای نخستین استاندار دولت سیزدهم در کردستان تفاوت چندانی ندارد مگر آنکه بخواهد در مراسم تودیع‌اش در سایه تعریف و تمجید نمایندگانی که در این مقال توصیه کردیم نامشان را به صندوق بیاندازد با کمترین هزینه از کردستان برود.
 
فرید کریمی
 
کد مطلب : 628
https://pezhvakkurdestan.ir/vdcjfoemzuqe8.sfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما

نظرات شما
۳
نظر
منتشر شده : ۲
در صف انتظار : ۰
غیر قابل انتشار : ۱
 
کارمند استانداری
برود که دیگر نیاید..... انشاالله
اسعد مرادی
باسلام
حقیقا دکترفرشادان نماینده خوبی بودن ولی استاندارنه