کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان:

کشتار روزانه مرغ در کردستان به ۲۰۰ تن افزایش یافت

خبرگزاری ايرنا , 12 آذر 1402 ساعت 11:08

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: میانگین مصرف روزانه گوشت مرغ در استان کردستان حدود ۱۴۰ تا ۱۵۰ تن است که دیروز و امروز میزان کشتار را به بیش از ۲۰۰ تن افزایش داده‌ایم.


به گزارش پژواک کردستان، پیمان اسکندری شامگاه شنبه در بازدید از کشتارگاه مرغ سنندج اظهار کرد: میانگین مصرف روزانه گوشت مرغ در استان کردستان حدود ۱۴۰ تا ۱۵۰ تن است که دیروز و امروز میزان کشتار را به بیش از ۲۰۰ تن افزایش داده‌ایم.
 
وی گفت: با توجه به افزایش میزان کشتار، خوشبختانه امروز هیچ گونه کمبودی در زمینه تامین گوشت مرغ در استان کردستان نداشتیم و این روند را تا ثبات و آرامش بازار ادامه خواهیم داد.
 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان ضمن اعلام آمادگی در راستای همکاری و تعامل با اداره کل تعزیرات حکومتی استان کردستان، تصریح کرد: سازمان جهاد کشاورزی نیز از ظرفیت‌های در اختیار خود در راستای نظارت مستمر بر بازار استفاده خواهد کرد.
 
مدیرکل تعزیرات حکومتی کردستان هم در این بازدید با تاکید بر لزوم تداوم گشت ‌ای مشترک در بازار استان به ویژه در زمینه گوشت مرغ، از افزایش بازرسی‌ها خبر داد.
 
حسین رحیمیان گفت: گشت‌های مشترک با همراهی و همکاری سایر سازمان‌های مسئول به صورت مستمر ادامه خواهد داشت و در این زمینه اداره کل تعزیرات حکومتی از تمام ظرفیت‌های خود برای آرامش بازار بهره‌برداری خواهد کرد.
 
وی در این بازدید تذکرات لازم را در حوزه‌های مختلف از جمله لزوم درج قیمت بر روی بسته‌بندی مرغ به متولیان امر یادآوری کرد و افزود: متاسفانه در چند روز اخیر وضعیت بازار مرغ در استان کردستان با مشکلاتی مواجه شد که اصلاح این وضعیت نیازمند بازرسی دقیق‌تر است.
 
مدیرکل تعزیرات حکومتی کردستان تصریح کرد: امیدواریم با توجه به اقدامات صورت گرفته، دیگر شاهد کمبود مرغ در بازار نباشیم و در کنار این مهم سعی می کنیم با نظارت بهتر، از هر گونه افزایش قیمت غیرواقعی نیز جلوگیری کنیم.
 
انتهای پیام/
 


کد مطلب: 540

آدرس مطلب :
https://www.pezhvakkurdestan.ir/news/540/کشتار-روزانه-مرغ-کردستان-۲۰۰-تن-افزایش-یافت

پژواک کردستان
  https://www.pezhvakkurdestan.ir